O nas

V naši restavraciji Adrenalina za Vas pripravljamo raznolika kulinarična razvajanja.

Na voljo imamo vse od klasičnih do nevsakdanjih jedi. Vsak delovni dan med tednom nudimo pester nabor malic za katere nudimo tudi dostavo.

Najbolj znani smo po pestrem naboru testenin in pic.

Posebnost restavracije je Piramida Adrenalina.

Na voljo so tudi večhodni meniji za posebne priložnosti. Z veseljem bomo poskrbeli za praznovanje Vašega rojstnega dne, poročnega slavja ali drugega pomembnega dogodka.

Restavracija se nahaja neposredno na dirkališču Raceland v prvem nadstropju upravne stavbe.

Pri nas lahko kulinarično razvajanje dopolnite z adrenalinskim doživetjem v sklopu našega karting centra. Možna je tudi organizacija team buildinga, katerega izvajamo tako za zaključne družbe, kot tudi za podjetja.

Na voljo imamo tudi prenočišča (dve doposteljni in dve triposteljni sobi).

Celotno dogajanje pri nas je lahko izpeljano v povezavi s karting vožnjami, šolo varne vožnje ali seminarji v našima sejnima sobama.

Med uživanjem kulinaričnih dobrot naše restavracije boste v vseh letnih časih deležni neposrednega spremljanja dogajanja na stezi ter poligonu. Tako notranji prostor restavracije, kot tudi zunanja terasa, nudita razgled nad dogajanjem na celotni stezi in poligonu.

Informacije in rezervacije 08/1611419, 051 309 809, 041 379 333.

Kje se nahajamo?

Vrbina pri Krškem. Smo v neposredni bližini Nuklearne elektrarne Krško, zato Vam lahko modra kupola slednje služi za lažjo orientacijo.

Podrobnejši dostop GPS koordinat – 45.930677, 15.535176.

Delovni čas restavracije

OBRATUJEMO SAMO ZA PREDHONE NAJAVE ALI POTREBE LASTNIH PRIREDITEV, TER OB VIKENDIH !!!